Näytteilleasettajat

Tutustu myös SHY Virtual Laserforum 2020 virallisten yhteistyökumppaneiden virtuaalisiin näyttelytiloihin, joissa he esittelevät tuotteitaan ja palvelujaan. Voit myös keskustella ja verkostoitua näyttelytilan videoneuvotteluhuoneissa ja someryhmissä, sekä tarvittaessa siirtyä yksityiskohtaisempiin neuvotteluihin kahdenvälisisssä suojatuissa videoneuvotteluissa.

EDUWeldTech

EDUWeldTechin toiminta kattaa kone-, metalli- ja hitsausalan täydennyskoulutus-, konsultointi- ja asiantuntijatehtävät. Toiminnassa keskeistä on verkkokoulutuksen suunnittelu, kehittäminen ja tuotteistus teollisuuden tarpeisiin.

Ionix Oy

IONIX toimittaa lasertyöstön, plasmatyöstön sekä kaarihitsauksen ratkaisuja teollisuudelle.

Mobie Oy

Mobie Group on suomalaislähtöinen, kansainvälinen yritysryhmä joka tuottaa maailman johtavia etäkoulutus- ja perehdyttämisratkaisuja yrityksille, organisaatioille ja oppilaitoksille.

NW Tech

NWT-Services tarjoaa kattavat hitsauskoordinointi- ja tuotekehityspalvelut. IWE Heikki Mäkeläisellä on yli 20 vuoden kattava kokemus hitsauksesta. Hän on työskennellyt tuotannon, tutkimuksen ja koulutuksen johto- ja kehitystehtävissä.

Prima Power

Prima Power on maailmanmarkkinoiden johtavia levytyökoneisiin ja -järjestelmiin erikoistuneita yrityksiä. Tuotevalikoimamme on alan laajimpia ja palvelee asiakkaitamme erilaisissa sovelluksissa yli 70 maassa. Tuotantoyksikkömme ovat Suomessa, Italiassa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa

Mobie Forum – Virtual Expo & Networking